Thursday, November 15, 2007

Speed Skating

Tak, už je to tady! Všechno se tady připravuje na víkendové bruslení. Poněvadž vyrážím o víkendu do hor, tak mám zítra jedinou možnost se jít podívat. Tak snad budu mít štěstí na nějaké ty hezké výkony našich reprezentantů. Holanďani jsou tady teď nějak moc sebevědomí. Dneska jsem byl zkontrolovat jak to maže, ale nikoho z české výpravy jsem nespatřil. Držte palce našim barvám!


Jo a taky už u nás vypukla vánoční horečka? Tady je takové to křesílko, jak si tam Santa sedne, bere jednoho hajzlíka za druhým na klín a ptá se jich, co by chtěli k Vánocům.

Update:
Musím se podělit ještě o tuhle blbost. Už jsem se zmínil, že jsem se stal členem Ski Clubu a že jeho pomalu největší devizou je, že je po cestě do hor povolena konzumace i jiných než nealkoholických nápojů. Teď se jim chudakům nějak bortí svět, protože to nemají na 100% jisté. Zařídit toto byla jejich největší starost, zřejmě důležitější než samotné lyžování či ubytování:-). Dnes nejprve přišla zpráva, že vše vypukne až v 10 ráno (dle místních právních úprav se 10 nemůže ani v letadlech atd.)
Bus Leaves 6:30AM SHARP. Get there at 6:15AM. Bus leaves from McMahon Stadium (MAP), Saturday November 17th.
  • We meet on the east side near the Banff Trail LRT pedestrian bridge. Look for the buses!
  • We have left cars at McMahon in the past with no problem. Of course we aren't responsible if a crack head decides to steal your pimpin' 82 Honda Civic and drive it into the Bow River.
  • Get there at 6:15AM so we can get loaded up and hit the highway.
  • We can't get a liqour licence for pre-10AM... Spanky cried... Be Responsible...
  • Set 10 alarm clocks... the Ski Club doesn't wait for people that sleep in
  • Rez Bums... shopping carts work great for transporting gear
a teď chudáci píší, že je to nejisté. To jsou ale starosti. Tak uvidíme, jak to dopadne:-).

No comments: