Wednesday, October 24, 2007

First Snow Is Here!

Tak a je to tady!!! Nemám k tomu co dodat. Zrovna dnes, když jsem šel ze školy, tak jsem si říkal, že musím napsat o tom, jak je tady proti Čechám úžasné počasí. Dnes bylo dočista tričkoidní. Přes 20 stupňů.

Všichni se promenádovali v kraťasech a váleli po trávníku všude, kde se dalo. A naráz boom, přiletěl spolubydlící se slovy “what the fu*k“, odtáhnu žaluzie a ono sněží! Tak jdu pokračovat v učení a doufat, že do rána nenapadne metr sněhu.

I haven’t even bought my winter shoes yet :-)…

Weather Forecast

----------------
Now playing: Snow Patrol - Chasing Cars
via FoxyTunes

5 comments:

Anonymous said...

Zdravicko,
tak tobe tam uz snezi? To, aby ses zacal plne pripravovat na obhajeni KRALE MACHACKA 2008 a byt 2x po sobe Vitezem Machacka v takove konkurenci si nemuzes nechat ujit. Pripravy na Snowparade 2008 pomalu zacinaji. Pocitame s tebou, az budeme mit promakane navrhy - dame ti vedet.
Zatim se mej, kamarade....
a nenech si nadavat!
dopln:____(borec na ctyri)

Vlasta said...

Ooo tak to se mooc tesim na ty Vase velkolepe sneho-lyzo-fosnove plany.
Jsem zvedav s cim se predvedete.
Jen jeste netusim statnicove terminy, ono to bude v lednu asi docela plne, ale nejak kolem zacatku pristiho semestru snad ok... Zatim!

Vlasta said...

P**O! :-)

Barbara said...

You got snow??? well...now I'm officially jealous!!! I want snow too.
And by the way...what's the name of that beautiful song that's in your player?

Vlasta said...

lol, no reason to be jealous. The snow is quite melted already because the sun is shining and temeperature is about 6 degrees at the moment. I need to go shopping for winter stuff over the weekend.
The song is Breathe Me by Sia.